9 Μαΐ 2020

Γιορτή της Μητέρας.

Αγαπημένα μας παιδιά, αύριο, ημέρα Κυριακή - είναι η δεύτερη Κυριακή του μήνα Μάη - είναι η μέρα που γιορτάζουμε το πιο αγαπημένο πρόσωπο όλων μας, μικρών & μεγάλων, τη μητέρα μας. 
Κάθε χρόνο γίνεται το ίδιο, εδώ & πάρα-πάρα πολλά χρόνια, και πάντα κάθε δεύτερη Κυριακή του μήνα Μάη. 
Η μητέρα μας είναι το πρόσωπο της ζωής μας που είναι πάντα δίπλα μας - όσο μεγάλοι και να γίνουμε - που κρατάει το χέρι μας, μας προστατεύει, μας στηρίζει, μας δίνει δύναμη, μας βοηθάει να μάθουμε τον εαυτό μας & τη ζωή.
Μας αγαπά & την αγαπάμε. Για πάντα...
Μια αγκαλιά, ένα φιλί, ένα χάδι, ένα "σ' αγαπώ" είναι το καλύτερο & το μεγαλύτερο δώρο του κόσμου γι' αυτή. Και να σας πω ένα μυστικό; Αυτά τα τόσο σπουδαία δώρα μπορούμε να τα προσφέρουμε κάθε μέρα, απ' το πρωί ως το βράδυ, στην αγαπημένη μας μανούλα.
Απλά για την αυριανή μέρα ίσως χρειαστεί & κάτι περισσότερο, εσείς θα αποφασίσετε : ένα γράμμα, μια ζωγραφιά, μια κάρτα, ένα λουλούδι, ένα ποίημα, ένα τραγούδι, μια ιστορία...
Εμείς θα σας δώσουμε μόνο κάποιες ιδέες, αλλά είμαστε σίγουρες ότι εσείς θα σκεφτείτε πιο όμορφα πράγματα.

Στο σχολείο μας έχουμε το βιβλίο (κάποιοι μπορεί να το δανειστήκατε κιόλας κάποια Παρασκευή στη "Δανειστική Βιβλιοθήκη),  που έχει τίτλο "Θα σ' αγαπώ ό,τι κι αν γίνει". Αυτό το υπέροχο βιβλίο μπορείτε να το βρείτε αμέσως μετά & να το διαβάσετε μαζί με τη μητέρα σας...





Επίσης, ένα όμορφο τραγούδι με τον τίτλο "Μανούλα", που τραγουδά η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου...






Και ένα ποίημα...




Και μια πανεύκολη κατασκευή λουλουδιού, που θα κρύβει μέσα τις ευχές σας. Δείτε την εικόνα / σχέδιο...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου